Märkligt strandfynd….

När jag strosade runt med kameran denna kväll gjorde jag ett märkligt strandfynd i närheten av Skeppsviks hamn…

På håll såg jag en plastlåda. Nyfiken, av födsel och ohejdad vana, så jag tog mej ner till stranden och vad hittade jag där? Jo, en hel oöppnad låda med kräftor. Nog höjde jag lite på ögonbrynen :)

Man funderar ju lite på vad som hände när kräftorna skulle ätas…. Föll dom helt sonika över bord på båten …..eller… var det så att frun sa ”Du ska INTE ha nån snaps till kräftorna!” och då sa mannen… ”Då ska du inte ha några kräftor heller! och sen hivade han lådan överbord. Eller…har det blivit någon mutation så att kräftorna nu självpackar sej…. Frågorna är många… :)

Ja man undrar som sagt…men är det nu någon som läser detta och som har borta ett paket kräftor så kan jag meddela att dom ligger på en liten sandstrand i Skeppsvik i Sörmlands län. Och ingen har öppnat förpackningen…än :D

En reaktion på “Märkligt strandfynd….

  1. Hur bra som helst! Man kan fiska (?) kräftor här i Alterälven också, men tanken på att man måste koka den gör att jag aldrig åker dit. Vilken service att någon har tagit på sig att utföra denna tjänst till dig!!! Superkul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ åtta = 10

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>